BMW Seria 2 Active Tourer

ORICE ÎŢI TRECE PRIN MINTE.

BMW Seria 2 Active Tourer.

ORICE ÎŢI TRECE PRIN MINTE.

BMW Seria 2 Active Tourer.

ORICE ÎŢI TRECE PRIN MINTE.BMW Seria 2 Active Tourer.

Consum mixt de combustibil, în l/100 km (218d)

4,1 - 4,3 [4,1 - 4,3]

Capacitate portbagaj (218d)

468 - 1.510

Scaun pasager faţă cu spătar rabatabil

da

BMW Seria 2 Active Tourer este dovada că dimensiunile compacte, funcţionalitatea şi flexibilitatea pot fi îmbinate perfect cu designul dinamic. Fie că este vorba despre activităţi sportive, vacanţe sau utilizare de zi cu zi, acest automobil este mereu nerăbdător să pornească la drum – şi oferă dinamica pe care o aştepţi de la un automobil BMW.

COMPACT LA EXTERIOR, SPAŢIOS ÎN INTERIOR.

Designul BMW Seria 2 Active Tourer.

Expert în activităţile de zi cu zi, într-o atmosferă plăcută şi mereu în formă maximă. Acesta este BMW Seria 2 Active Tourer – un concept nou de automobil care îmbină perfect versatilitatea, funcţionalitatea şi plăcerea de a conduce caracteristică BMW: ampatamentul lung, consolele scurte şi linia înaltă a plafonului asigură proporţii compacte, pline de forţă şi creează un interior extrem de spaţios.

Confort şi versatilitate

Fie că este vorba de întreaga familie sau de bagaje voluminoase care trebuie transportate dintr-un punct în altul, în BMW Seria 2 Active Tourer există spaţiu suficient pentru oricine şi orice. Scaunele reglabile, portbagajul cu podea pliabilă şi posibilităţile nenumărate de depozitare îţi permit să modifici spaţiul disponibil pentru a se potrivi nevoilor tale. Portierele generoase permit acces uşor în automobil, iar hayonul cu funcţie de deschidere şi închidere fără contact (disponibilă opţional) oferă confort excelent la încărcare.

BMW Lines şi echipamente.

Personalizează-ţi automobilul BMW Seria 2 Active Tourer pentru a se potrivi nevoilor şi dorinţelor tale – cu gama de pachete de echipamente oferite de BMW. Poţi adăuga rafinament automobilului BMW Seria 2 Active Tourer cu pachetele BMW Lines Luxury şi Sport. Există de asemenea pachetul Sport M, precum şi alte pachete şi Accesorii BMW Originale.

Plafon panoramic din sticlă.

Plafonul panoramic din sticlă îţi dezvăluie privelişti noi şi captivante. Atmosfera deschisă şi luminoasă accentuează ambianţa interioară specială a automobilului. Dacă soarele este prea puternic, nu trebuie decât să acţionezi parasolarul tip rolă – simplu şi comod. Cu funcţii de glisare şi ridicare, plafonul panoramic din sticlă îţi oferă numeroase opţiuni de ventilare în interior. Dacă trapa se află în poziţia de ventilare, parasolarul va fi retractat în mod automat, pentru a permite aerului să circule. În plus, deflectorul de vânt integrat este acţionat în mod automat atunci când conduci cu trapa deschisă, pentru atenuarea turbulenţelor cauzate de vânt.