CREAT PENTRU A INOVA.

Sistemele de asistare ale conducătorului auto în BMW Seria 1.

CREAT PENTRU A INOVA.

Sistemele de asistare ale conducătorului auto în BMW Seria 1.

CREAT PENTRU A INOVA.Sistemele de asistare ale conducătorului auto în BMW Seria 1.

BMW Seria 1 este echipat cu numeroase inovaţii tehnologice, care îţi oferă conectivitate atunci când eşti pe drum şi te ajută să ajungi relaxat la destinaţie. Te bucuri de mobilitate contemporană care stabileşte standarde noi: de la sisteme de navigaţie şi funcţii de divertisment de ultimă generaţie până la utilizarea aplicaţiilor de pe smartphone.

Read more

„BODYGUARD”.

BMW Seria 1 oferă numeroase sisteme inteligente de asistare a conducătorului auto care îţi fac viaţa mai uşoară. Pachetul „Driving Assistant” cu sistem de Avertizare de coliziune frontală şi sistem de Avertizare de pietoni cu activare frână de urgenţă te avertizează din timp de prezenţa altor automobile sau pietoni. Sistemul de Avertizare la părăsirea benzii de circulaţie te avertizează în cazul unei schimbări neintenţionate de bandă, iar sistemul de asistenţă „Attentiveness Assistant” recomandă luarea unei pauze atunci când conducătorul auto prezintă semne de neatenţie sau de oboseală. Pilotul automat şi sistemul „Speed Limit Info” îţi permit să deţii mereu controlul asupra vitezei automobilului. Asistentul la parcare te asistă în timpul manevrei de parcare, atunci când ajungi la destinaţie.

 • Pilot automat

  Pilotul automat cu funcţie Stop & Go, care include sistem de Avertizare de coliziune frontală şi funcţie de frânare în caz de urgenţă, menţine viteza selectată şi distanţa faţă de automobilul din faţă. Sistemul preia acceleraţia şi frânarea, menţine distanţa selectată faţă de automobilul din faţă în trafic aglomerat sau poate frâna automobilul până la oprire completă în ambuteiaje.

 • „Speed Limit Info”

  Sistemul „Speed Limit Info” cu indicator de interzicere a depăşirii detectează limita curentă de viteză şi zonele în care manevrele de depăşire sunt interzise, iar apoi le afişează pe Info Display-ul din panoul de instrumente şi pe Head-Up Display.

 • Asistent la parcare

  Asistentul la parcare facilitează parcarea laterală sau perpendiculară pe drum. Sistemul măsoară spaţiile de parcare înguste pe lângă care trece conducătorul auto, atunci când automobilul rulează cu viteză mică. Odată ce sistemul a identificat un spaţiu de parcare suficient de mare, Asistentul la parcare va prelua comanda direcţiei şi conducătorul auto alege treapta de viteză potrivită şi manevrează acceleraţia şi frâna.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW M140i, cu 5 uşi:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,8
  Emisii medii de CO2, în g/km: 179

  Cifrele pentru consumul de combustibil şi emisiile de CO2 depind de formatul şi dimensiunea anvelopelor selectate. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus (93/116/EC).

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.