CAPTIVANT ÎNCĂ DE LA PRIMA VEDERE.

Noul BMW Seria 1. Creat să inspire.

CAPTIVANT ÎNCĂ DE LA PRIMA VEDERE.

Noul BMW Seria 1. Creat să inspire.

CAPTIVANT ÎNCĂ DE LA PRIMA VEDERE.Noul BMW Seria 1. Creat să inspire.

Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec. (BMW M140i)

4,8 [4,6]

Viteza maximă, în km/h (BMW M140i)

250

Consum mixt de combustibil, în l/100 km (BMW M140i)

7,8 [7,1]

Emisii medii de CO2, în g/km (BMW M140i)

163 – 179

Noul BMW Seria 1 creează impresie puternică, este distractiv şi uşor de recunoscut: cu design sportiv, caracteristici de condus dinamice şi conectivitate perfectă, noul erou al oraşului te cucereşte dintr-o privire. Acesta îţi oferă viteză atât pe şosea, cât şi pe internet şi este pregătit pentru orice provocare. O diferenţă atât de mică, dar cu un impact aşa de mare!

ATRAGE TOATE PRIVIRILE.

ATRAGE TOATE PRIVIRILE.

Designul noului BMW Seria 1 poate fi descris într-un singur cuvânt: dinamic. Indiferent de unghiul din care-l priveşti, acesta te fascinează datorită proporţiilor sale ideale şi confirmă aspiraţiile sportive pe care le are, în fiecare detaliu. Acest model este orientat spre plăcerea de a conduce şi are design armonios, indiferent de pachetul de echipamente sau de ediţia pentru care optezi.


BMW M140i, cu 5 uşi:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,8
Emisii medii de CO2, în g/km: 179

Read more
„Noile culori exterioare, variantele de tapiţerie şi opţiunile de ornamente evidenţiază caracterul impresionant al automobilului, în timp ce oferă mai multe opţiuni pentru personalizare.”
Martina Starke, Preşedinte al „Colour and Material Design BMW Automobile”

ÎN CĂUTARE DE NOI AVENTURI.

ÎN CĂUTARE DE NOI AVENTURI.

Mai multă plăcere de a conduce pe drumuri drepte şi adrenalină maximă în fiecare viraj. Direcţie precisă caracteristică automobilelor BMW, suspensie cu reglaje perfecte şi distribuţie optimă a greutăţii între punţi – toate acestea garantează performanţă agilă. Iar datorită motorului Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie, aflat sub capota alungită, noul BMW Seria 1 atinge cel mai înalt nivel de dinamică, în comparaţie cu alte modele din clasa compactă. Este un adevărat sportiv!

Read more

CREAT PENTRU A INOVA.

CREAT PENTRU A INOVA.

Descoperă următorul nivel al conectivităţii: concept intuitiv de operare, sisteme inteligente de asistare a conducătorului auto şi servicii digitale unice în această clasă de automobile, care îţi oferă o experienţă de condus fără precedent. Iar datorită aplicaţiei care îţi conectează automobilul la smartphone, beneficiezi de opţiuni noi în ceea ce priveşte centralizarea întâlnirilor şi planificarea traseului, plus funcţii de comunicare business şi de divertisment.

Read more
„Oferim clienţilor opţiunea de a alege instrumentul de operare pe care îl consideră cel mai comod.”
Holger Hampf, Preşedinte al „Design User Experience”

PUTERE MAXIMĂ.

PUTERE MAXIMĂ.

BMW M140i xDrive are caracter puternic: ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 4,4 secunde. Este propulsat de motorul M Performance TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie şi 340 CP şi este echipat cu numeroase componente performante, pentru şi mai multă plăcere de a conduce. Astfel, BMW M140i xDrive îţi accelerează pulsul şi îţi aduce zâmbetul pe buze.

Read more

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Cifrele pentru consumul de combustibil şi emisiile de CO2 depind de formatul şi dimensiunea anvelopelor selectate. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus (93/116/EC). Modelele ilustrate aici au diverse echipamente opţionale.

    Valorile din paranteze se referă la modelul cu transmisia M Drivelogic cu 7 trepte şi ambreiaj dublu.

    Cifrele pentru consumul de combustibil şi emisiile de CO2 depind de formatul şi dimensiunea anvelopelor selectate. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus (93/116/EC). Modelele ilustrate aici au diverse echipamente opţionale.

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

    Cifrele nu se referă la un anumit model, nu fac parte din oferta curentă de produse şi sunt afişate doar pentru a compara diferitele modele. Conform Directivei 1999/94/CE, emisiile de CO2 generate de producerea şi furnizarea de combustibili sau de alte surse de energie nu au fost luate în considerare în momentul efectuării acestor calcule.