ATRAGE TOATE PRIVIRILE.

Designul şi echipamentele BMW Seria 1.

ATRAGE TOATE PRIVIRILE.

Designul şi echipamentele BMW Seria 1.

ATRAGE TOATE PRIVIRILE.Designul şi echipamentele BMW Seria 1.

Dinamic la exterior, exclusivist în interior. Standarde de design impresionante pentru aspect sportiv, dinamică şi plăcere de a conduce. Datorită conturului impresionant, a designului sportiv şi a echipamentelor de înaltă calitate, BMW Seria 1 este perfect pentru stilul de viaţă urban – este un automobil remarcabil, care stârneşte admiraţia tuturor.


BMW M140i, cu 5 uşi:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,8
Emisii medii de CO2, în g/km: 179

Read more

ÎN FORMĂ MAXIMĂ.

Grila dublă distinctivă a radiatorului cu ramă neagră şi prizele de aer mari conferă părţii frontale a noului BMW Seria 1 Ediţie Shadow aspect sportiv puternic şi forţă de propulsie mare. Farurile plate evidenţiază caracterul sportiv al acestui model, iar jantele incluse în echiparea standard îi oferă aspect dinamic şi aderenţă excelentă pe şosea. De asemenea, BMW Seria 1 Ediţie M Sport Shadow dispune şi de jante sport din aliaj uşor de 18”, tip 719 M în Negru Jet, disponibile în mod opţional cu frâne M Sport cu etriere finisate în albastru închis exclusiv. Arcadele roţilor cu design sportiv, barele-spoiler distinctive şi stopurile caracteristice în formă de „L” cu tehnologie LED – toate creează aspect care te inspiră. Ţevile de eşapament în negru cromat, disponibile în echiparea standard a BMW M140i Ediţie Shadow şi a BMW M140i Ediţie M Sport Shadow, conferă automobilului şi mai multă dinamică.

FOARTE UTILE – ACCESORIILE BMW ORIGINALE.

Mai sportiv? Mai exclusivist? Sau potrivit pentru călătoriile zilnice? Nicio problemă: cu accesoriile BMW originale îţi poţi personaliza BMW Seria 1 exact aşa cum îţi doreşti, pentru a se potrivi propriului stil. Poţi alege dintr-un număr mare de produse utile de înaltă calitate – de la jante expresive şi BMW Head-Up Display integral color, până la suportul practic pentru biciclete.

DINAMICĂ DE CONDUS ŞI EFICIENŢĂ.

DINAMICĂ DE CONDUS ŞI EFICIENŢĂ.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW 125i cu 5 uşi:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 5,7 – 5,9
  Emisii medii de CO2, în g/km: 130 – 134

  BMW 125d cu 5 uşi:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 4,3 – 4,6
  Emisii medii de CO2, în g/km: 114 – 121

  BMW M140i cu 5 uşi:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,8
  Emisii medii de CO2, în g/km: 179

  Cifrele pentru consumul de combustibil şi emisiile de CO2 depind de formatul şi dimensiunea anvelopelor selectate. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus (93/116/EC). Modelele ilustrate aici au doverse echipamente opţionale.

  Valorile din paranteze se referă la modelul cu transmisia M Drivelogic cu 7 trepte şi ambreiaj dublu.

  Cifrele pentru consumul de combustibil şi emisiile de CO2 depind de formatul şi dimensiunea anvelopelor selectate. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus (93/116/EC). Modelele ilustrate aici au diverse echipamente opţionale.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

  Cifrele nu se referă la un anumit model, nu fac parte din oferta de produse şi sunt afişate doar pentru a compara diferitele modele. Conform Directivei 1999/94/CE, emisiile de CO2 generate de producerea şi furnizarea de combustibili sau de alte surse de energie nu au fost luate în considerare în momentul efectuării acestor calcule.