DESCHIDE CALEA. ŞI LASĂ-TE URMAT.

Serviciile şi aplicaţiile BMW ConnectedDrive disponibile pe BMW Seria 1, cu 5 uşi.

DESCHIDE CALEA. ŞI LASĂ-TE URMAT.

Serviciile şi aplicaţiile BMW ConnectedDrive disponibile pe BMW Seria 1, cu 5 uşi.

Serviciile şi aplicaţiile disponibile prin intermediul BMW ConnectedDrive se asigură că ai la îndemână toate serviciile care te ţin conectat(ă) la mediile sociale şi care îţi îmbunătăţesc calitatea vieţii atunci când călătoreşti în BMW Seria 1. Astfel, iei cu tine tot ce are internetul de oferit, plus coloana sonoră preferată, oricând şi oriunde. În plus, poţi evita toate ambuteiajele prin alegerea unei rute alternative.

DESCHIDE CALEA. ŞI LASĂ-TE URMAT.Serviciile şi aplicaţiile BMW ConnectedDrive disponibile pe BMW Seria 1, cu 5 uşi.

Serviciile şi aplicaţiile disponibile prin intermediul BMW ConnectedDrive se asigură că ai la îndemână toate serviciile care te ţin conectat(ă) la mediile sociale şi care îţi îmbunătăţesc calitatea vieţii atunci când călătoreşti în BMW Seria 1. Astfel, iei cu tine tot ce are internetul de oferit, plus coloana sonoră preferată, oricând şi oriunde. În plus, poţi evita toate ambuteiajele prin alegerea unei rute alternative.

SERVICII CONNECTEDDRIVE.

Serviciile ConnectedDrive opţionale constituie baza funcţiilor BMW ConnectedDrive, care îţi oferă numeroase informaţii, divertisment şi funcţii de service atunci când te afli pe drum.
Acestea includ BMW Online, care îţi oferă acces la informaţii actualizate în funcţie de locaţie, precum informaţii meteo, ştiri, căutări online de la Google TM sau funcţii de birou. În plus, în meniul „Applications” (trad.„Aplicaţii”) poţi combina servicii şi elemente individuale precum camere web şi informaţii despre preţul combustibilului, despre parcare, dar şi ghiduri de călătorie şi de hoteluri. Serviciile ConnectedDrive includ de asemenea şi acces comod, sigur şi nelimitat la aplicaţii de smartphone selectate. Acestea oferă acces şi la BMW ConnectedDrive Store, unde pot fi comandate şi prelungite servicii şi aplicaţii oricând şi oriunde, în funcţie de nevoile individuale. Serviciile ConnectedDrive oferă de asemenea multe alte funcţii, pentru ca fiecare călătorie în automobilul tău BMW să fie o experienţă de neuitat.

 • BMW Apps

  Opţiunea Apps este o platformă care permite utilizarea comodă a aplicaţiilor de smartphone selectate în automobilele BMW. Pentru a face disponibilă o gamă diversă de aplicaţii pentru clienţii săi, BMW dezvoltă propriile aplicaţii (precum BMW Connected sau M Laptimer), dar se află în strânsă colaborare şi cu parteneri precum Napster, GoPro, Deezer, Spotify şi Audible. Iar acest lucru înseamnă că astfel de aplicaţii pot fi de asemenea utilizate în mod sigur în interiorul automobilului.
  Nu trebuie decât să conectezi la automobil un smartphone compatibil, prin intermediul adaptorului snap-in (dacă este disponibil) sau prin intermediul cablului USB. Toate funcţiile aplicaţiilor pot fi operate comod prin intermediul Controller-ului iDrive. Portofoliul de aplicaţii disponibile în automobil este îmbogăţit permanent, datorită parteneriatelor apropiate dintre BMW şi un număr mare de furnizori din domeniu. Pentru informaţii suplimentare, accesează www.bmw.com/apps.

 • BMW ConnectedDrive Store

  În BMW ConnectedDrive Store ai acces la aplicaţii şi servicii conform nevoilor individuale, oricând şi oriunde. Aceste servicii pot fi selectate şi comandate în mod flexibil, chiar şi după achiziţionarea automobilului tău BMW. Acest lucru îţi permite să alegi dintre toate serviciile şi aplicaţiile BMW ConnectedDrive disponibile direct din automobil, în orice moment, în funcţie de nevoi.
  Serviciile şi aplicaţiile care pot fi comandate din BMW ConnectedDrive Store au fost create special pentru a se potrivi nevoilor şi cerinţelor conducătorilor auto BMW. Poate fi selectată şi durata serviciilor individuale: poţi comanda servicii pentru o anumită perioadă de timp, de exemplu atunci când pleci în vacanţă.
  BMW ConnectedDrive Store poate fi accesat în timpul călătoriilor din interiorul automobilului BMW sau prin intermediul portalului online pentru clienţi „My BMW ConnectedDrive”. Serviciile şi aplicaţiile recent comandate sunt apoi accesibile în automobil la scurt timp după ce au fost alese şi achiziţionate. BMW ConnectedDrive Store oferă informaţii actualizate privind serviciile şi aplicaţiile disponibile în orice moment.

SERVICII LA DISTANŢĂ.

Cu Serviciile la distanţă (nu sunt disponibile încă în România) şi aplicaţia gratuită „My BMW Remote App” (disponibilă în Apple App Store şi în Google Play Store) pot fi controlate diverse funcţii ale automobilului tău de la distanţă. Astfel, poţi descuia şi încuia automobilul de la distanţă. Acest sistem îţi permite de asemenea să transferi destinaţii direct de la motorul de căutare GoogleTM către sistemul de navigaţie al automobilului, dacă există un astfel de sistem. În plus, poate fi indicată şi locaţia curentă a automobilului. Pentru a accesa această funcţie, trebuie doar să activezi Serviciile la distanţă, prin intermediul portalului pentru clienţi „My BMW ConnectedDrive” de la adresa www.bmw-connecteddrive.com.

Servicii la distanţă.

ONLINE ENTERTAINMENT.

Coloana sonoră potrivită pentru fiecare situaţie de condus, şosea sau stare de spirit. Serviciul Online entertainment (serviciul nu este disponibil încă în România) îţi oferă acces direct şi nelimitat la milioane de melodii în interiorul automobilului tău BMW – fără a fi nevoie să utilizezi şi alte dispozitive, precum smartphone-ul tău. Opţiunile de muzică de aici sunt pe toate gusturile. De îndată ce o melodie sau un album sunt redate în automobil, acestea sunt descărcate automat pe hard disc-ul automobilului – pentru plăcerea audiţiei, fără întreruperi.
Cu serviciul Online entertainment (serviciul nu este disponibil încă în România) îţi poţi deschide un cont contra cost valabil pe perioada unui an la partenerii de muzică ai BMW, de exemplu Napster. Acest serviciu este disponibil în şase ţări europene, fără costuri suplimentare: Germania, Franţa, Marea Britanie, Italia, Spania şi Olanda.

Online entertainment.

INFORMAŢII DIN TRAFIC ÎN TIMP REAL.

Funcţia Informaţii din trafic în timp real (RTTI – Real Time Traffic Information) (funcţia nu este disponibilă încă în România) îţi oferă cele mai actualizate informaţii din trafic, în orice moment. Detalii precise referitoare la locaţia şi durata ambuteiajelor sunt transmise pentru a furniza informaţii conducătorului auto aproape în timp real despre condiţiile curente de trafic pe autostrăzi, drumuri de ţară şi numeroase rute din oraşe. Recomandările inteligente de rute alternative te ajută să ajungi la destinaţie rapid şi în cel mai eficient mod posibil. Datele astfel furnizate provin din surse precum profile anonime de mişcare din date de GPS ale flotelor auto, aplicaţii de smartphone şi comunicate ale poliţiei şi iau de asemenea în calcul situaţii de trafic stabilite, precum ore de vârf.
Informaţiile din trafic sunt prezentate în mod clar, iar rutele sunt afişate în verde, galben, portocaliu şi roşu.

APEL DE URGENŢĂ INTELIGENT.

Funcţia Apel de urgenţă inteligent (funcţia nu este disponibilă încă în România) oferă asistenţă rapidă şi în permanenţă, precum şi sprijin din partea personalului autorizat – chiar şi când te afli în altă ţară. Dacă are loc un accident care să implice activarea airbag-urilor sau a tensiometrelor centurilor de siguranţă, se declanşează un apel de urgenţă automat. Operatorul de call center BMW va informa cel mai apropiat centru de salvare în situaţii de urgenţă şi va oferi asistenţă prin telefon, până la sosirea echipajului de salvare. Apelul telefonic poate fi declanşat şi manual în cazul în care, de exemplu, alţi participanţi la trafic au nevoie de ajutor.

CONECTAT LA PLĂCEREA AUTENTICĂ DE A CONDUCE.

BMW ConnectedDrive în BMW Seria 1.

CONECTAT LA PLĂCEREA AUTENTICĂ DE A CONDUCE.

BMW ConnectedDrive în BMW Seria 1.

SERVICIU DE ASISTENŢĂ „CONCIERGE”.

Pentru cei care au vrut mereu să ştie cum e să ai propriul majordom, acum este momentul – cu serviciul de asistenţă „Concierge” (serviciul nu este disponibil încă în România), parte a pachetului BMW ConnectedDrive. Prin apăsarea unui singur buton, eşti transferat(ă) către operatorul de call center BMW, care îţi stă la dispoziţie ca „asistent personal” atunci când te afli în mişcare.
Fie că doreşti să găseşti un anumit restaurant, cel mai apropiat bancomat sau o farmacie cu program prelungit – operatorul de call center BMW îţi stă la dispoziţie pentru a te ajuta şi îţi poate transfera detalii legate de adresa căutată direct pe sistemul de navigaţie al automobilului tău BMW. Serviciul de asistenţă „Concierge” (serviciul nu este disponibil încă în România) funcţionează independent de telefonul tău mobil şi îţi este disponibil atât în ţară, cât şi în străinătate, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, fără costuri suplimentare.

INTERNET.

Opţiunea Internet îţi permite accesarea paginilor web prin intermediul Control Display-ului de înaltă rezoluţie al BMW Seria 1. Astfel, poţi naviga pe internet ca şi cum ai utiliza propriul calculator, la viteză maximă UMTS (Universal Mobile Telecommunications System, trad. Sistem universal de telecomunicaţii mobile). Poţi introduce URL-ul uşor şi comod cu ajutorul Controller-ului iDrive sau poţi selecta din lista de pagini favorite, pentru acces rapid.
Cu acces la transfer de date contra cost, poţi naviga pe internet direct din automobilul tău, oriunde în ţară (serviciul de roaming nu este disponibil). Website-urile sunt afişate pe Control Display. În automobilele echipate cu sistemul de divertisment Professional, pasagerii din spate au acces la internet prin intermediul ecranelor plate integrate în spătarele scaunelor faţă.