ÎN CĂUTARE DE NOI AVENTURI.

Dinamica de condus şi eficienţa BMW Seria 1.

Sportivitate debordantă şi consum mic de combustibil: datorită cuplului impresionant oferit de motoarele turbo cu turaţii mari, BMW Seria 1 garantează experienţe de condus energice şi agile. Acest rezultat este asigurat şi de suspensia M adaptivă şi de direcţia sport variabilă, disponibile opţional. În plus, BMW Seria 1 este foarte eficient atunci când călătoreşti prin oraş, pe drumuri de ţară sau pe autostradă. În modul „ECO PRO”, beneficiezi de consum foarte mic de combustibil şi te simţi relaxat atunci când opreşti la staţia de alimentare.

Citeşte în continuare
ÎN CĂUTARE DE NOI AVENTURI.Dinamica de condus şi eficienţa BMW Seria 1.

FOARTE RAPID.

Cucereşte şoseaua în cel mai scurt timp posibil: BMW Seria 1 te inspiră cu un portofoliu vast de motoare puternice, cu sistem de tracţiune integrală disponibil opţional şi cu distribuţie optimă a greutăţii între punţi în raport 50:50 – pentru manevrare precisă şi agilă şi performanţă excepţională. Numeroase componente opţionale – unice în această clasă de automobile – asigură dinamică puternică, agilitate sportivă şi plăcere inegalabilă de a conduce: suspensia adaptivă, transmisia Steptronic cu 8 trepte, direcţia sport variabilă şi motorul Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

BMW M140i, cu 3 uşi (3):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,4
Emisii medii de CO2, în g/km: 168 – 169

 

TRACŢIUNE INTEGRALĂ PENTRU BMW SERIA 1.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive este ideal pentru situaţii dificile de condus, în special în caz de condiţii meteo nefavorabile. În plus, se adaptează perfect la orice situaţie întâlnită pe carosabil. Rezultatul: tracţiune ideală şi stabilitate excelentă, care asigură şi mai multă agilitate şi dinamică de condus.

 • BMW xDrive

  Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive se adaptează perfect chiar şi celor mai dificile suprafeţe de rulare, iar astfel oferă tracţiune remarcabilă în orice moment. Cu BMW xDrive şi Controlul dinamic al stabilităţii (DSC - Dynamic Stability Control), automobilul tău are direcţie stabilă şi rămâne ferm pe traseu. Sistemul BMW xDrive este controlat prin intermediul sistemului de senzori DSC şi distribuie rapid putere între cele două punţi, pentru a preveni subvirarea sau supravirarea în timpul virajelor – adică asigură aderenţă maximă. În plus, asigură acceleraţie rapidă şi sigură chiar şi pe porţiuni alunecoase ori abrupte. În situaţii critice de condus, sistemul DSC nu trebuie să intervină prea mult. Astfel, BMW xDrive îmbină avantajele tracţiunii integrale – tracţiune, stabilitate direcţională şi siguranţă – cu dinamica specifică BMW.

ACCELEREAZĂ PULSUL.

Componenta centrală a oricărui model BMW Seria 1 este motorul, iar portofoliul curent de motoare pentru această serie oferă un sistem de propulsie potrivit pentru orice solicitări. Astfel, motoarele pe benzină şi diesel din familia de motoare BMW EfficientDynamics – cu 3, 4 sau 6 cilindri – impresionează datorită performanţei lor sportive şi datorită tehnologiei inovatoare BMW TwinPower Turbo – chiar şi la turaţii mici. În acelaşi timp, acestea oferă mai multă eficienţă şi dinamică de condus, iar plăcerea de a conduce este inclusă.

Read more

ACCELEREAZĂ PULSUL.

TRANSMISIE STEPTRONIC SPORT CU 8 TREPTE.

Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte disponibilă opţional asigură dinamică, eficienţă şi confort maxim în timpul condusului. Tranziţiile limitate dintre turaţiile motorului îmbunătăţesc valorile acceleraţiei şi permit schimbări imperceptibile ale treptelor de viteză. În acelaşi timp, motorul este menţinut la nivelul ideal de turaţii pentru a creşte optim puterea, iar zgomotul produs de acesta scade considerabil. A opta treaptă de viteză scade turaţiile motorului la viteze mari, dar şi consumul de combustibil şi emisiile de CO2.

 • Modul „Sport+”

  Alegerea perfectă pentru un stil de condus sportiv care depăşeşte limitele şi pentru cea mai bună performanţă este modul „SPORT+”. Astfel, intervalele minime dintre schimbările de treaptă asigură mai multă acceleraţie şi putere de propulsie. În plus, funcţia DTC (Dynamic Traction Control – „Controlul dinamic al tracţiunii”) se activează pentru a oferi roţilor un derapaj uşor.

 • Modul „Sport”

  Modul „SPORT”, împreună cu suspensia M adaptivă, oferă reglaje mai sportive ale suspensiei şi setări mai rigide ale amortizoarelor. Acest lucru garantează răspuns mai prompt din partea sistemului de propulsie şi a direcţiei, dar şi plăcere nelimitată de a conduce.

 • Modul „Comfort”

  Modul „COMFORT” îţi oferă călătorii relaxate şi confortabile, prin activarea programului pentru schimbarea lină a treptelor de viteză. Acest mod, împreună cu suspensia M adaptivă, te asigură că nu vei simţi aproape deloc suprafaţa denivelată a şoselei.

 • Modul „EcoPro”

  Modul „ECO PRO” creşte eficienţa prin evitarea trecerii într-o treaptă inferioară de viteză şi activează funcţia „Coasting” care permite automobilului să ruleze la liber cu rezistenţă minimă, prin decuplarea motorului. Acest lucru scade în mod considerabil consumul de combustibil şi creşte autonomia.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Mai puţin combustibil, mai multă plăcere de a conduce: BMW Efficient Dynamics. Este un pachet inovator de tehnologii care influenţează sistemul de propulsie, managementul energiei şi conceptul de automobil. Rezultatul este consum de combustibil şi emisii de CO2 mai mici, plus mai multă dinamică şi plăcere de a conduce. Este o tehnologie disponibilă în echiparea standard a oricărui model BMW – şi desigur, pentru BMW Seria 1.

Read more

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

SISTEME DE ASISTARE A CONDUCĂTORULUI AUTO.

SISTEME DE ASISTARE A CONDUCĂTORULUI AUTO.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW 116d, cu 3 uşi (3):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 4,2 – 4,3
  Emisii medii de CO2, în g/km: 111 – 114

  BMW 125i, cu 3 uşi (3):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,0 – 6,3
  Emisii medii de CO2, în g/km: 136 – 144

  BMW M140i, cu 3 uşi (3):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,4
  Emisii medii de CO2, în g/km: 168 – 169

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

  Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.