STILUL SE DEZVĂLUIE.

Modelele şi echipamentele BMW Seria 1 cu 3 uşi.

STILUL SE DEZVĂLUIE.

Modelele şi echipamentele BMW Seria 1 cu 3 uşi.

Tendinţele au fost create pentru toată lumea. Stilul, însă, este o emblemă individuală. BMW Seria 1 îţi permite să îţi exprimi stilul personal – cu modelele Advantage, Urban Line şi Sport Line. Modelul M Sport îţi reflectă latura atletică, în timp ce Accesoriile BMW Originale conferă automobilului tău o alură individuală.

STILUL SE DEZVĂLUIE.Modelele şi echipamentele BMW Seria 1 cu 3 uşi.

Tendinţele au fost create pentru toată lumea. Stilul, însă, este o emblemă individuală. BMW Seria 1 îţi permite să îţi exprimi stilul personal – cu modelele Advantage, Urban Line şi Sport Line. Modelul M Sport îţi reflectă latura atletică, în timp ce Accesoriile BMW Originale conferă automobilului tău o alură individuală.

MODEL ADVANTAGE.

Modelul Advantage este echipat cu numeroase funcţii şi echipamente pentru confor şi a siguranţă, atât în interiorul, cât şi la exteriorul automobilului.
Sistemul de asistenţă la parcare (PDC – Park Distance Control) pentru partea spate a automobilului îţi oferă sprijin vizual şi acustic la manevrele de marşarier din spaţiile de parcare. Lămpile de ceaţă cresc siguranţa în condiţii de vizibilitate redusă ori atunci când plouă.
Conducătorul auto se bucură şi de funcţiile pilotului automat cu funcţie de frânare, precum şi de avantajele volanului îmbrăcat în piele cu butoane multifuncţionale, care oferă acces rapid la diferite funcţii ale automobilului, împreună cu un dispozitiv hands-free cu interfaţă USB. Pentru a garanta că obiectele de toate dimensiunile şi mărimile pot fi depozitate în siguranţă şi la îndemână, automobilul este echipat cu pachet de depozitare, care include numeroase opţiuni practice de depozitare. Echipamentele modelului sunt completate de cotiera centrală glisabilă şi de covoraşele pentru toate locurile.

MODEL URBAN LINE.

Mai fresh, mai modern şi mai exclusiv – modelul BMW Seria 1, cu 3 uşi Urban Line are ceva rar întâlnit pe şosele: personalitate.

 • Exterior

  Modelul Urban Line include jante din aliaj uşor de 16” în stil V-spoke tip 411. Partea frontală a automobilului reprezintă atracţia principală, cu grila BMW dublă a radiatorului cu bare în Argintiu Oxide mat şi cadru cromat lucios. Prizele frontale pentru redirecţionarea aerului în negru lucios – la fel ca bara de protecţie spate – sunt disponibile şi cu un element de accent în Argintiu Oxide mat. Bara poziţionată în mijlocul prizei de aer din bara de protecţie faţă este vopsită în negru lucios. Când priveşti automobilul din faţă, poţi observa logo-ul „Urban” pe panourile laterale în partea dreaptă şi stângă.
  Sistemul de asistenţă la parcare (PDC – Park Distance Control) din partea spate a automobilului îţi oferă sprijin vizual şi acustic la manevrele de marşarier din spaţiile de parcare. Pentru a spori siguranţa în condiţii de vizibilitate redusă ori de vreme nefavorabilă, automobilul este echipat cu lămpi de ceaţă.
  Jantele din aliaj uşor de 17” în stil V-spoke tip 412 în argintiu bicolor sunt disponibile ca alternativă exclusivă cu pachetul Urban Line. În plus, există şi alte variante de jante disponibile.

 • Interior

  Chiar înainte de a intra în automobil, telecomanda cu detalii elegante în Crom Pearl te invită să descoperi încântarea care te aşteaptă în interior. Când deschizi portierele faţă, privirea îţi este atrasă imediat de finisajele de pe pragurile portierelor cu inserţii în aluminiu şi logo-ul „BMW Urban”.
  Pasagerii se aşează comod pe scaunele elegante cu tapiţerie în combinaţie stofă/ piele în Argintiu „Path”/ Gri Pearl. Ornamentele interioare din sticlă acrilică în negru cu detalii în Argintiu Oxide mat, împreună cu surse relaxante de lumină directă şi indirectă – precum luminile ambientale, mânerele iluminate ale portierelor şi iluminarea spaţiului pentru picioare – subliniază caracterul stilat al interiorului. Culoarea luminii poate fi schimbată între albastru şi portocaliu. Cotiera glisantă reglabilă oferă un grad ridicat de confort pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă. Volanul sport îmbrăcat în piele se potriveşte perfect în mâinile tale şi îţi permite să te bucuri pe deplin de precizia suspensiei BMW.
  Este disponibilă şi varianta de scaune în combinaţie de design „Path” în negru/ argintiu, împreună cu ornamentele interioare din sticlă acrilică în alb cu inscripţionări structurale şi cu detalii în Argintiu Oxide mat.

MODEL SPORT LINE.

Modelul BMW Seria 1, cu 3 uşi Sport Line este dinamic, pregătit pentru start şi mai atletic. Acest lucru se datorează în mare parte reglajelor diverse ale componentelor de la exterior şi din interior.

 • Exterior

  Modelul Sport Line include jante din aliaj uşor de 16” în stil Star-spoke tip 376. Lămpile de ceaţă, grila BMW dublă a radiatorului cu cadru cromat, precum şi barele grilei şi numeroase alte elemente de design din partea faţă şi spate în negru lucios -toate accentuează latura atletică a automobilului. Ornamentul ţevii de eşapament în negru cromat şi inscripţia „Sport” de pe panourile laterale ale părţii frontale dezvăluie genele dinamice ale modelului Sport Line.
  Sistemul de asistenţă la parcare (PDC – Park Distance Control) din partea spate a automobilului îţi oferă sprijin vizual şi acustic la manevrele de marşarier din spaţiile de parcare.
  Jantele din aliaj uşor de 17” în stil Star-spoke tip 379 sunt disponibile ca alternativă exclusivă cu pachetul Sport Line. În plus, există şi alte variante de jante disponibile.

 • Interior

  Atunci când deschizi portierele faţă, pragurile portierelor cu inserţii în aluminiu şi logo-ul „BMW Sport” dezvăluie genele dinamice ale modelului Sport Line. Scaunele sport tapiţate cu stofă „Corner” în antracit şi detalii de design în roşu oferă sprijin optim conducătorului auto şi pasagerului faţă, în timp ce ornamentele interioare în negru lucios cu detalii în Roşu Coral mat creează ambianţă atletică. Cotiera glisantă reglabilă oferă sprijin suplimentar pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă în cazul impactului lateral. Volanul sport îmbrăcat în piele cu cusături contrastante în roşu şi care se potriveşte perfect în mâinile tale îţi oferă senzaţia de control perfect al automobilului. Panoul de instrumente exclusiv cu design caracteristic al cadranelor, cu detalii în roşu şi gradaţii mai fine, subliniază caracterul atletic al interiorului.
  Pachetul de lumini îmbină surse relaxante de lumină directă şi indirectă – precum luminile ambientale, mânerele iluminate ale portierelor şi iluminarea spaţiului pentru picioare – şi subliniază caracterul dinamic al automobilului. Acesta este echipat de asemenea cu pilot automat şi funcţie de frânare. Volanul are butoane multifuncţionale pentru operarea comodă a funcţiilor utilizate frecvent în automobil. Pachetul de echipamente pentru modelul Sport Line este completat de telecomanda cu inserţii în roşu, pachetul pentru portbagaj cu numeroase opţiuni suplimentare de depozitare, dispozitivul hands-freecu port USB, împreună cu covoraşele pentru toate locurile.
  Poţi alege de asemenea scaunele sport cu stofă „Corner” în antracit şi detalii de design în gri, precum şi ornamentele interioare în negru lucios cu finisaje cu detalii în Argintiu Oxide mat.

MODEL M SPORT.

Te aşteaptă un automobil cu caracter motorsport, pregătit oricând să pornească la drum – modelul M Sport. Acesta include numeroase detalii sportive: suspensia, jantele sau designul, toate se aliniază filosofiei M GmbH – inclusiv logo-ul M de pe panourile laterale.

 • Exterior

  Datorită suspensiei M Sport şi jantelor M din aliaj uşor de 17” în stil Double-spoke tip 383 M cu anvelope mixte, modelul M Sport este perfect pentru conducătorii auto pasionaţi de stilul dinamic de condus. Pachetul M Aerodinamic cu bare de protecţie şi praguri laterale în culoarea caroseriei, împreună cu difuzorul în culoarea exclusivă Dark Shadow metalizat subliniază latura atletică a automobilului. Fiecare segment al grilei BMW duble a radiatorului cu cadru cromat are nouă bare cu partea exterioară în negru lucios.
  Ambientul dinamic este completat de pachetul BMW Individual Shadow lucios, care are elemente precum baza şi conturul oglinzii, precum şi rama oglinzilor exterioare în negru lucios. Ţeava de eşapament este în crom lucios, iar logo-ul „M” de pe panourile laterale ale părţii frontale, împreună cu lămpile de ceaţă, reprezintă un indiciu al ambiţiilor sportive pe care le exprimă modelul M Sport.
  Sistemul de asistenţă la parcare (PDC – Park Distance Control) pentru partea spate a automobilului îţi oferă sprijin vizual şi acustic în timpul manevrelor de marşarier din spaţiile de parcare. Vopseaua Albastru Estoril metalizat este disponibilă exclusiv cu modelul M Sport. În plus, există şi alte variante de vopsea disponibile.
  Modelul M Sport este disponibil de asemenea cu suspensia standard sau cu suspensia M adaptivă, împreună cu jante M din aliaj uşor de 18” în stil Double-spoke tip 461 M în argintiu sau în Gri Ferric metalizat cu anvelope mixte.

 • Interior

  Modelul M Sport are scaune sport în combinaţie stofă/ Alcantara în antracit Hexagon şi cusături contrastante în Albastru Royal, în stilul M caracteristic. Aceste scaune oferă sprijin optim conducătorului auto şi pasagerului faţă, în timp ce cotiera glisantă reglabilă sporeşte confortul. Capitonajul pentru plafon BMW Individual în antracit şi ornamentele interioare în aluminiu Hexagon cu detalii în Albastru Estoril mat evidenţiază performanţa dinamică a automobilului. Controlezi perfect automobilul în orice situaţie, datorită volanului M îmbrăcat în piele cu design cu trei spiţe, spaţii conturate pentru degetul mare şi butoane multifuncţionale. Ornamentul volanului are diametru de 373 mm şi emblema M, este îmbrăcat în piele „Walknappa” în negru şi are cusături în negru. Panoul de instrumente cu gradaţiile fine subliniază genele atletice ale automobilului, în timp ce cheia cu detalii în Albastru Estoril îţi permite să îţi exprimi pasiunea pentru stilul dinamic de condus, chiar şi atunci când nu te afli la volan.
  Interacţiunea dintre sursele de lumină directă şi indirectă – precum luminile ambientale, mânerele iluminate ale portierelor şi iluminarea spaţiului pentru picioare – subliniază ambientul atletic în interior. Automobilul este echipat de asemenea cu pilot automat şi funcţie de frânare. Echipamentele de calitate superioară pentru interior sunt completate de pachetul pentru portbagaj, de dispozitivul hands-freecu interfaţă USB şi de senzorul de ploaie.
  Ornamentele interioare sunt disponibile ca alternativă şi în aluminiu Hexagon cu detalii în negru lucios.

PACHETE.

Pachetele de echipamente BMW sunt prima alegere în ceea ce priveşte accesoriile speciale disponibile pentru automobilul tău BMW Seria 1. Întreabă dealerul tău BMW care pachete sunt disponibile în ţara ta sau află aceste informaţii din Configuratorul de automobile de pe website-ul tău BMW naţional.

ACCESORII BMW ORIGINALE.

Accesoriile BMW Originale îţi permit să subliniezi caracterul unic al automobilului tău BMW Seria 1. În plus, îi sporeşti versatilitatea şi flexibilitatea. Găseşti aici o selecţie de produse practice şi de calitate premium.

 • Transport şi bagaje

  Portbagajul BMW pentru plafon modern, cu capacitate de 320 de litri, în alb şi antracit oferă spaţiu pentru până la cinci perechi de schiuri cu lungime de până la 185 cm şi este compatibil cu sistemele BMW de cadre pentru plafon. Portbagajul poate fi deschis pe ambele laturi şi este prevăzut cu închidere centralizată triplă pe fiecare latură, astfel că tu poţi încărca uşor schiurile, care sunt protejate împotriva furtului.
  Suportul universal este ideal pentru transportul oricăror tipuri de obiecte. Datorită celor patru suporturi reglabile, celor patru inele pentru curele de fixare şi celor două centuri cu pretensionare, poţi fixa în siguranţă chiar şi bagaje mari, voluminoase.
  Scaunul BMW Junior 2/3 în negru/ albastru „creşte” odată cu copilul şi poate fi folosit o perioadă de timp foarte lungă, pentru copii cu vârsta între 3 şi 12 ani (aprox. 15-36 kg). Se fixează cu centura automobilului în trei puncte şi poate fi fixat şi în punctele de ancorare ale sistemului ISOFIX al automobilului. Acest lucru înseamnă că scaunul oferă stabilitate sporită. În acelaşi timp, protecţiile cu aer brevetate din părţile laterale şi suporturile laterale înalte asigură protecţie optimă a capului în cazul unei coliziuni laterale. În plus, scaunul copilului se fixează perfect în orice scaun al automobilului datorită unghiului reglabil al spătarului. Funcţia de pliere a spătarului facilitează transportul în afara automobilului în timpul călătoriilor.
  Suportul integrat pentru Apple iPad 2, 3 sau 4 include un port USB/ cablu de alimentare. Se fixează uşor pe baza de fixare (obligatorie) şi poate fi înlăturat prin apăsarea unui buton. Dispozitivul Apple iPad se ataşează uşor pe cadrul rotativ la 360°. Poate fi reglat în diferite poziţii, iar astfel pasagerii din spate pot citi, pot urmări videoclipuri într-o poziţie relaxată sau pot comunica online (doar împreună cu aplicaţia BMW Car Hotspot). Suportul integrat de pe spate permite utilizarea sistemului şi în afara automobilului.
  Suportul pentru biciclete, care se fixează pe cârligul de remorcare, este uşor dar stabil şi poate transporta sarcini de până la 60 kg. Acesta se manevrează extrem de uşor şi poate fi utilizat pentru transportul a două până la trei biciclete (pentru trei biciclete necesită extindere). Iar datorită funcţiei de înclinare, poţi accesa portbagajul oricând doreşti.

 • Jante din aliaj uşor.  Jantele premium din aliaj uşor de 19” în stil Star-spoke tip 660 sunt forjate în Gri Orbit bicolor şi lucioase la exterior. Setul complet de roţi include jante TPMS cu anvelope mixte run-flat, cu jante faţă de 7,5 J x 19” cu anvelope 225/35 R19 88Y XL RSC şi jante spate de 8 J x 19” cu anvelope 245/30 R19 89Y XL RSC.
  Jantele premium din aliaj uşor de 19” în stil Double-spoke tip 361 în nuanţă negru bicolor cu inel roşu completează sportivitatea acestui model. Setul complet de roţi include jante cu anvelope mixte run-flat, cu jante faţă de 7,5 J x 19” cu anvelope 225/35 R19 88Y XL RSC şi jante spate de 8 J x 19” cu anvelope 245/30 R19 89Y XL RSC.

 • Accesorii pentru exterior şi interior.

  Covoraşele pentru spaţiul pentru picioare sunt rezistente, se potrivesc perfect în automobil, au marginea ridicată şi design elegant. Acestea protejează spaţiul pentru picioare împotriva umezelii şi a murdăriei şi îţi menţin picioarele uscate. Covoraşele în negru pentru spaţiul pentru picioare completează perfect ambientul interior.
  Luminile LED pentru pragurile portierelor nu necesită fire suplimentare pentru montare. Acestea sunt alimentate cu baterii şi funcţionează cu întrerupătoare magnetice. Inscripţia "BMW" străluceşte elegant şi iluminează discret suprafeţele înconjurătoare în inox polişat.
  Sistemul inovator Head-Up Screen afişează instrucţiuni de navigaţie şi informaţii despre starea curentă a automobilului pe un ecran transparent, direct în câmpul tău vizual. Aceste informaţii sunt perfect lizibile, chiar şi în lumina directă a asoarelui. Sunt afişate informaţii despre starea automobilului, precum cantitatea de combustibil disponibilă, informaţiile din partea pilotului automat activ, limitările de viteză sau avertizări pentru carosabil acoperit cu gheaţă. Acest lucru îţi permite să te concentrezi asupra condusului şi astfel sporeşte siguranţa şi confortul în timpul călătoriei. Sistemul Head-Up Screen poate fi uşor şi rapid montat într-un atelier auto prin intermediul unui cablu, abia vizibil. În funcţie de solicitare, sistemul se îndepărtează la fel de uşor, oricând. Toate configurările sistemului, împreună cu seria de informaţii pe care doreşti să le vezi afişate în automobil, pot fi gestionate prin intermediul unei aplicaţii dezvoltate de către BMW pentru sistemul BMW Head-Up Screen. Sistemul primeşte instrucţiuni de navigaţie prin conexiune WiFi şi prin intermediul aplicaţiei dezvoltată de BMW în colaborare cu Garmin. Această aplicaţie trebuie instalată pe smartphone-ul utilizatorului. Ulterior, o dată pe an beneficiezi de o actualizare gratuită a aplicaţiei. Ambele aplicaţii sunt gratuite şi sunt disponibile pentru sisteme de operare Android şi iOS.
  Casca Bluetooth elegantă şi confortabilă poate fi operată prin intermediul butoanelor sau al sistemului de comandă vocală, împreună cu un smartphone compatibil şi asigură astfel cel mai înalt nivel de siguranţă posibil, atunci când conduci. Protecţiile pentru difuzor sunt din silicon şi sunt disponibile în trei variante de dimensiuni. În plus, cârligul de ureche disponibil opţional sporeşte confortul utilizatorului.
  Produsele BMW Natural Air reprezintă cel mai confortabil mod de a crea un ambient reconfortant în interior. Beţişoarele parfumate sunt fixate într-un suport special care se ataşează uşor la orice grilă de ventilare BMW. Beţişoarele pot fi schimbate periodic, iar intensitatea parfumului eliberat poate fi adaptată manual. Kit-ul de bază Natural Air include suportul pentru beţişoare şi câte un beţişor cu unul din parfumurile: Purifying Green Tea, Energizing Tonic, Balancing Amber, Harmonizing Flowers, Sparkling Raindrops şi Vitalizing Woods. Astfel, creezi un ambient reconfortant în interior, cu arome extrase din uleiuri esenţiale naturale, concepute exclusiv pentru BMW.
  Husa de protecţie din pachetul Urban Line pentru cheia automobilului BMW este realizată din piele de calitate înaltă cu detalii de metal şi completează perfect caracterul dinamic al automobilului. Cheia se fixează ferm de husă pentru a fi protejată de zgârieturi şi poate fi scoasă foarte uşor prin răsucire. Husa în negru/ gri deschis completează gama de echipamente Urban Line.